David Webb

David Webb

A FOX Nation és a FOX News műsorvezetője, rádiós műsorvezető

Több mint médiaszemélyiség. Aktivista és hazafi.

David több mint három évtizede szórakoztatja és informálja a közönségét zenei és talk show témájú rádióműsorokkal Bostonban, Houstonban, Dallasban, New York-ban, ma már műholdas rádión és televízión keresztül.

Jelenleg David a The David Webb Show házigazdája, ahol a legfrissebb híreket, elemzéseket és kommentárokat tárja közönsége elé. A Fox Nation „Reality Check with David Webb” című műsor vezetője,  emellett a Fox News munkatársa és a The Hill újság rovatvezetője.

Pályafutása során David gyakran szerepelt a világ rádióiban és televízióiban. Feltűnt a CNBC-n, számos amerikai televízió adásában, a CNN International-on, a BBC Radio-n, a BBC TV-n, az NDTV India-ban, a Holland Nemzeti Tv-ben és a szaúd-arábiai KSA2-n. Németország, Olaszország, Spanyolország, Japán, Franciaország, Ausztrália, Brazília és Kanada médiumaiban is megjelent.

David az egyik alapítója a Tea Party mozgalomnak Amerikában. New York városában többedmagával alapította meg a TeaParty 365-öt, amely egy pártatlan, a fiskális felelősséggel foglalkozó érdekképviseleti csoport. Ezután David társalapítója volt a Reclaim New York nonprofit szervezetnek, amelynek középpontjában a polgárok oktatása, valamint a megfizethetőség, a gazdaságosság és a kormányzati elszámoltathatóság áll. David a George W. Bush-kormány idején 2005 és 2007 között a Commission for the Future of America’s Veterans-nak is tevékenykedett.

David jelenleg a Young Marines National Foundation and Wounded Warriors Family Support igazgatótanácsában dolgozik.

Válogatott teljesítmények:

·   2019. június: New York City nyugdíjas nyomozóinak ARDY díjazottja

·   2015 október: Országos Rendőr-védelmi Alapítvány Média Kiválósága díjazottja 

·   2015 január: az Oxfordi Unióban érvelt azon állítással szemben, miszerint Amerika intézményesen rasszista

·   2012: a District of Corruption című dokumentumfilmben szerepelt

·   2012: a Runaway Slave című dokumentumfilmben szerepelt

·   2011 december: A Time Magazine kiválasztotta Person of the Year felsorálásában - “The Protester representing the tea party movement”  kategóriában

·   2010 november: szerepel az About.com New School of Conservative Talk Stars listáján

·   2010 szeptember: a Newsweek Inside the Tea Party legjobb 10 helyezettje közé került