Dennis Prager

Dennis Prager

Író, műsorvezető, a PragerU alapítója

Dennis Prager a legkeresettebb írók egyike, az Egyesült Államok népszerű rádiós talk show vezetője, illetve a PragerU társalapítója.

Keresett előadó, gyakori hírműsor-vendég. Dennis a világ minden táján tartott már előadásokat, Európától kezdve, Ázsián, Afrikán, a  Közel-Keleten át  Ausztráliáig. A legsikeresebb könyvei között szerepel a „Think a Second Time”, a „Happiness is a Serious Problem” és a „Still the Best Hope: Why American Values must Triumph”. Jelenleg a Biblia ötkötetes kommentárján dolgozik. Az első két kötet, a „Genesis: God, Creation and Destruction” és az „Exodus: God, Slavery and Freedom” a New York Times bestsellere lett. A harmadik kötet, „Deuteronomy” 2021 tavaszán jelenik meg. 2019-ben Adam Carolla humoristával közösen játszott egy főiskolai beszédkódokról szóló, díjnyertes dokumentumfilmben, a No Safe Spaces-ben.

Nonprofit média vállalkozása, a PragerU a világ egyik legbefolyásosabb oktatási média oldalává vált. Csak 2019-ben a PragerU több mint egymilliárd megtekintést ért el a YouTube-on és a Facebookon. Nézőinek több mint 60%-a 35 év alatti. Dennis mellett az előadói kar tagjai között szerepel Walter Williams, Arthur Brooks, Steve Forbes, Kimberly Strassel, Candace Owens, Heather MacDonald, Mike Rowe, Jordan Peterson, Ayaan Hirsi Ali, Stephen Harper, Ben Shapiro és még sokan mások.