Harlan Hill

Harlan Hill

Donald J. Trump kampányának Tanácsadó Testületi Tagja, a Logan Circle Group ügyvezető partnere

Harlan Hill Republikánus politikai tanácsadó és kommentátor a Fox News, a Fox Business, az MSNBC, a CNN, a BBC és a Sky News felületein.

Hill a Logan Circle Group közönségkapcsolati és politikai tanácsadó cég ügyvezető partnere, amely technológiai startupoknak, befolyásos személyeknek és kiválasztott politikai projekteknek ad tanácsot. Hill jelentős politikai gyakorlattal rendelkezik, több mint 120 politikai kampányban vett részt 4 kontinensen, valamint a Fortune 500 társaságok, köztük az American Airlines, az AT&T és a Cisco kampányában is közreműködött.

Donald J. Trump elnök 2017 januári beiktatásakor Hill meghívást kapott a Trump-Pence 2020 újraválasztási kampány tanácsadó testületébe. Hill korábban a Trump-Pence 2016 kampány aktív részese, valamint a Democrats for Trump szervezet alapítója volt.

Miután 2014-ben elhagyta a demokratikus politikát, Hill megalapította a Washington DC-ben működő startupot, a TallyVoting-ot. A Tally-ben Hill egy olyan csapatot épített, amely a 35 milliárd dolláros választási technológia és szavazógéppiac megdöntésére összpontosított. Hill vezetésével a vállalat úttörő szerepet játszott az olcsó hardverek és a SaaS-szállítási modell bevezetésében az Egyesült Államok elavult választási infrastruktúrájának alternatívájaként.

Hill politikai karrierjét demokrata tanácsadóként kezdte. Partner volt az Indigo Strategies-nél, ahol a cég digitális gyakorlatát vezette. A 2014-es európai uniós választásokon sokat dolgozott a páneurópai politikai párt és az Európai Bizottság elnökjelöltje, Martin Schulz mellett.